Σάββατο 11 Μαΐου 2024

ΠΟΙΑ ΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

 

ΠΟΙΑ ΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Συνήθως στερούνται τριών βασικών παραγόντων. α) Κοινωνικής μόρφωσης β) Παιδείας, πανεπιστημιακής ή αυτοδίδακτης και 3) Οικογενειακή αγωγή.

Αυτή η γυναίκα κατεβαίνει στο στίβο της ζωής απροπόνητη, απαίδευτη. Σπουδαίος παράγοντας αυτός. Όσοι τον αγνοούν ή είναι μια από τα ίδια ή πέφτουν στη λούμπα και μετά το μετανιώνουν. Αυτή η γυναίκα όταν θα σου στήσει καυγά (συνήθως για ψήλου πήδημα) θα το φτάσουν μέχρις εσχάτων είτε γιατί έχουν άγνοια κινδύνου, είτε γιατί δεν έχουν και πολλά να χάσουν, αφού κανένας στόχος της ζωής τους δεν θα γκρεμιστεί, γιατί απλά δεν έχουν στόχους. Δεν θα καθίσουν να σκεφτούν πως ίσως το παρακάνουν. Δεν θα σκεφτούν πως ίσως γίνουν η αφορμή να πει ο σύντροφος τους ´´παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω.´´ γιατί στο στίβο της ζωής, δεν θα τους δοθεί η ευκαιρία να δώσουν αγώνες με την ελπίδα να τους κερδίσουν. Γιαυτό όλα παίζονται εδώ. Μέσα στη σχέση τους. Μέσα στο γάμο τους.

Η έξυπνη γυναίκα έχει να μετρήσει πολλά και μάλιστα πριν από τη ρήξη. Τουλάχιστον θα μπει  στον κόπο να σκεφτεί ´´μετά το διαζύγιο, τι;’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου